Afyon 1 Şubesi

EĞİTİM BİR-SEN ÜYESİ KURUM YÖNETİCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Sandıklı İlçe Temsilciliği tarafından Sandıklı Öğretmenevinde kahvaltılı toplantı düzenlendi. Toplantıya Eğitim Bir –Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah ÇELİK ve yönetim kurulu, Sandıklı ilçesinde görevli Eğitim Bir-Sen üyesi kurum yöneticileri, Genç Memur-Sen ilçe temsilcisi, Eğitim Bir-Sen kadınlar komisyonu ilçe temsilcisi,Eğitim Bir-Sen Dinar, Kızılören ve  Hocalar ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu; ayrıca Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin KARAOSMAN ve şube müdürleri, Hocalar İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali DİŞÇİ ve şube müdürleri katıldı. Yemekte söz alan Eğitim Bir-Sen ilçe temsilcisi Ufuk TAŞBAŞ, davetlere icabet eden tüm katılımcılara teşekkür ederek Sandıklı’nın en büyük sendikası olduklarını söyledi. En yakın rakiplerine iki buçuk kat fark attıklarını vurgulayarak yeni hedeflerinin 400 üye olduğunu, buna ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Daha sonra söz alan Eğitim Bir –Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah ÇELİK, böyle bir organizasyonun düzenlenmiş olmasından ziyadesiyle memnun olduğunu belirtti. Eğitim Bir-Sen ailesi olarak bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini, bu tür çalışmaların birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğini söyleyen ÇELİK, konuşmasını şöyle sürdürdü ve beraberliğin önemini vurguladı.

Özgürlüklerden yana, eğitim çalışanlarının haklarından, hukuklarından yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğrudan, güzelden yana olan tavrımızı sürdürmekte kararlıyız. Bizim her bir üyemiz bizim için önemlidir. Her zaman hakkın, hukukun, adaletin tarafındayız. Öncelikli olarak görevimizi en güzel şekilde yapmalıyız. Bulunduğumuz makamların gerektirdiği vazifeleri hakkı ile yerine getirmeliyiz. Her türlü sıkıntılarınızın çözümü noktasında, bize ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.