Afyon 1 Şubesi

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MEMUR-SEN?İ ZİYARET ETTİ

 

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, STK temsilcilerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili adaylarına, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

BİZİM YERİMİZ YURDUMUZ BELLİ ONUN İÇİN BURADAYIZ

Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’de ciddi bir örgütlenme oluştuklarını ve Afyonkarahisar’da 10 binden fazla üyesi bulunduklarını ifade eden Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, “Bu rakam az bir rakam değil, hepside kamu çalışanı bunlar aileleri ile birlikte 50 bini buluyor. Bugün Genel Başkanımızda Ankara’dan 2. Sıra Milletvekili Adayı oldu ve 3. Dönemi bittiği için aday olamıyor. Bizim yerimiz yurdumuz belli o anlamda bir sıkıntımız yok ama bizde üzerimize düşen ne varsa sonu kadar yapmak için buradayız” diye konuştu.

 

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE YOL ALMASI İÇİN BİR MESAFE VAR

Türkiye’nin önünde yol alması için bir mesafe olduğuna dikkat çeken Çelik, “Özellikle Anayasa konusunda Teşkilat olarak çok hassasız. 1982 darbe yönetimindeki anayasa halen kullanılması ülkemiz açısından ayıptır. İçerisinde bir sürü hukuksuzluklar var. Onların ayıklanması da olmuyor temizlenmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir de millet kendi anayasasını kendisini yapsın derdimiz budur. Yani bir takım güçler gelip anayasayı oluşturmasın” ifadelerini kullandı.

 

DEĞİŞTİRECEK SAYIYA ULAŞMAK ÇOK ÖNEMLİ

Anayasayı değiştirecek 400 milletvekili sayıya ulaşmanın çok önemli olduğunu ifade eden Çelik, “Bizde bu bilinçteyiz zaten onun içinde birlikte mücadele edeceğiz ve temennimizde istediğimiz düzeye ulaşır bu anayasanın değişmesini sağlarız. Geçtiğimiz dönemlerde pek çok haklar verildi. Yani ülke olarak bizler memurlar olarak da daha önceki yıllara göre bu dönemde biraz daha rahatız” dedi. Ziyaret fikir alışverişinin ve toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.