Afyon 1 Şubesi

STK Temsilcileri İle Sabah Programı

Afyonkarahisar İl Müftülüğünün öncülüğünde ilimizde bulunan sivil toplum örgütleri, cemaat ve cemiyetlerin katılımı ile her ayın ilk cumartesi günü düzenlenen sabah namazı ve kahvaltılı istişare toplantısının Aralık ayındaki ev sahipliğini Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube yaptı.

İmam Hatip Camiinde kılınan sabah namazı ile başlayan programa; Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubenin ev sahipliğinde, Özdilek Turizm Otelcilik Okulu kahvaltı salonunda devam edildi. Toplantıya Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube başkanı Sayın Abdullah ÇELİK, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin YALÇIN, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sayın Şükrü KABUKÇU, İslami İlimler Akademisi Dekanı Prof.Dr.Sayın Remzi KAYA, ilimizde bulunan STK, Cemaat ve cemiyetlerin  başkanları katıldı.

Toplantıda Afyonkarahisar’ın ve ülkemizin gündemine ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu. Afyonkarahisar’dan Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığı kamplara yapılacak yardımların organizasyonu ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubeye ev sahipliğinden ötürü teşekkür edilerek, bir sonraki toplantıda buluşmak ümit ve iradesi ile program sona erdi.