Afyon 1 Şubesi

ÜLKEMİZİ ÇIKTIĞI KARARLI YOLUNDAN DÖNDÜREMEZLER

Sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör, kanlı ve kirli yüzünü Ankara’da gösterdi. Bu terörist saldırıyı milletçe lanetliyoruz. Bunu yapanlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu milletin azim ve kararlılığı hiçbir zaman ortadan kalkmayacaktır.

Milletimizin başı sağolsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen hain saldırıları lanetliyoruz.

Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar bilmelidirler ki ülkemizin huzur ve güven için ortaya koyduğu mücadele devam edecektir. Milletimizin ortaya koyduğu hedefleri engellemeye yönelik, ülkemizin yolunu kesmeye çalışanlar, Türkiye'nin yolunu kesemeyecekler, ülkemizi çıktığı kararlı yoldan döndüremeyeceklerdir.

Ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın birlik ve beraberliğine kasteden bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır. Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz.