Afyon 1 Şubesi

MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLADIK

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1'Nolu Şube olarak, Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün yürüttüğü proje kapsamında Slovakya’dan gelen misafirleri ağırladık.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1'Nolu Şube Başkanımız Abdullah ÇELİK,  Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün yürüttüğü 2015-2-TR01-KA105-023052 referans numaralı T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı’nın finanse ettiği  THE JOB I LOVE , THE JOB I CHOOSE isimli proje için Slovakya'dan  ilimize gelen 12 genç  ve ilimizden katılan 18 genç ile çeşitli meslek odaları, işletmeler, mesleki eğitim kurumları, kamu kurumları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve sendikalara ziyaretler kapsamında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat DİKTAŞ ve proje kapsamında görevli personel de bulundu.

Sendika binamızda gerçekleşen görüşmede Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanımız Abdullah ÇELİK, yapılan faaliyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Misafirlere yaptığımız ikramların ardından karşılıklı soru- cevap ortamının oluşturulduğu inceleme gezisinde, sendika yöneticileri ile anket çalışması da yapan katılımcılar Eğitim Bir-Sen ziyaretinden memnun kalarak ayrıldılar.