Afyon 1 Şubesi

VEFA BULUŞMASI

EĞİTİM BİR-SEN'DEN VEFA BULUŞMASI

Eğitim Bir-Sen Kuruluşunun 25. yılı münasebeti ile bir vefa buluşması tertipledi.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubesi; geçmişten bu güne kadar şube yönetiminde sorumluluk almak suretiyle emek vermiş, ter akıtmış, dava ve gönül insanlarını düzenlediği vefa toplantısında bir araya getirdik.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanımız Sayın Abdullah ÇELİK, toplantıda yaptığı konuşmasında: 25. Kuruluş yılını kutlayan Eğitim Bir-Sen’in  hak, adalet, barış, emek, özlük ve özgürlük mücadelesiyle Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi. Çelik; 14 Şubat 1992'de; Merhum Mehmet Akif İnan ve 14 arkadaşının çok büyük zorluklara göğüs gererek, mücadele ederek sendikamızı kurduğunu hatırlattı. Benzer zorlukların ilimizde de yaşandığına değinerek, gelinen nokta itibarı ile hamdolsun 5000’i geçen üye sayısı ile Afyonkarahisar’ımızın açık ara en büyük sendikasıyız. Bu başarıda geçmişten günümüze kadar mücadele etmiş olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Vefat eden gönül dostlarımıza Allahtan rahmet, emekli olan büyüklerimize sağlık sıhhat ve hayırlı ömürler, millete hizmet mücadelemizde bayrağı taşıyan kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dedi.

Daha sonra sendikamızın kuruluşunda ve bugüne gelişinde emeği geçen şube yöneticileri duygularını, yaşadıkları zorlukları ve gelinen noktadan duydukları memnuniyeti dile getirerek sendikanın bundan sonrada aynı azim ve inançla hizmet üretmeye devam edeceğine olan inançlarını dile getirdiler.

Toplu fotoğraf çekimi sonrası tekrar buluşma dilekleri ile toplantı sona erdi.