Afyon 1 Şubesi

KİTAP OKUMA YARIŞMASI MÜRACAATLARI

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Afyonkarahisar Belediyesi - Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Üç ayrı kategoride yapılacak yarışmada, ortaokullarda 5. ve 6. sınıflar için ayrı, 7.ve 8. sınıflar için ayrı olmak üzere iki kategori belirlendi. 5. ve 6. sınıflar, kendi kategorisinde 7. ve 8. sınıflar kendi kategorisinde belirlenen tüm kitapları okuyacaklar. Sınav soruları okudukları bu kitaplardan oluşacak. Liselerde ise 9,10,11 ve 12. sınıflarda okuyan tüm öğrenciler için ortak bir kategori belirlendi. Liselerde okuyan öğrenciler bu kategori için belirlenen kitapları okuyacaklar ve okudukları kitaplardan sınavda sorumlu olacaklar. Yarışma sonunda okunan tüm kitaplar, okulların kütüphanelerine bağışlanacak.

Sınavın ardından kategorilerinde birinci olan öğrenciler, 1 bisiklet ile notebook, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler bisiklet ile tablet bilgisayar, ilk 40’a giren öğrencilere ise bisikletle ödüllendirilecek. Yarışma için belirlenen, öğrencilere dağıtılacak olan kitaplar Afyonkarahisar Belediyesi tarafından temin edilecek. Öğrencilerin okuyup sınava tabi tutulacağı kitaplar, okul idareleri tarafından öğrencilere dağıtılacak.

Öğrenciler  başvurularını  Okul İdareleri aracılığıyla yapabileceklerdir.
BAŞVURU EKRANI aşağıdaki linkte verilmiştir.

http://afyonodm.okulweb.net/kitapokuma