Afyon 1 Şubesi

MEMUR-SEN İL TEMSİLCİLİĞİ

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliğimizde Memur-Sen'e bağlı sendikalarımızın kıymetli başkanlarının katılımı ile geçekleştirdiğimiz istişare neticesinde tüm şube başkanlarımızın mutabakatı ile Memur-Sen İl Temsilciliği görevi tarafımıza tevdi edilmiştir.

Memur-Sen'imizi hep birlikte yeni ufuklara ve umutlara taşımayı hedeflediğimiz bir sürecin besmelesini tüm başkanlarımızla birlikte çektik.

Özelde kamu çalışanlarının özlük ve özgürlük mücadelesini yürüten teşkilatımız, genel anlamda milletimize ve tüm mazlumlara karşı borcumuz olduğu bilinciyle hareket etmeye, gayret etmeye, hizmet üretmeye devam edecektir.

Rabbimiz sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirmek için bizlere yardım eylesin. Sorumluluğumuzu hesap gününde yüzümüzü ak eyleyecek hayırlı ve güzel işlerimize vesile kılsın.

 

Memur-Sen İl Temsilcimiz Sayın Abdülkadir Hız, önceki dönem Memur-Sen İl Temsilcimiz, eskimez Başkanımız Sayın Abdullah Çelik Başkanıma, ve teşkilatımıza emek veren tüm başkanlarımıza teşekkür ediyor, başta merhum Memur-Sen İl Temsilcimiz İrfan Ağılönü ağabey olmak üzere ahirete irtihal eyleyen öncülerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Memur-Sen'imize bağlı sendikalarımızın kıymetli başkanlarına; güven, muhabbet, ilgi ve teveccühlerine en kalbi duygularla teşekkür ediyorum.

Rabbimiz adımlarımızı bereketlendirsin, ahdimiz ve kardeşliğimiz üzre ayaklarımızı sabit kılsın.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

                                                                                                        Mustafa ARSLAN

                                                                                                    Memur-Sen İl Temsilcisi

                                          Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı