Afyon 1 Şubesi

EĞİTİM BİR-SEN'DEN ZEYBEK BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

EĞİTİM BİR-SEN’DEN ZEYBEK BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN ve Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’i  makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Mehmet ZEYBEK, Mustafa ARSLAN ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Mustafa ARSLAN; “Bir Bilenle Bilge Nesil” kitap okuma projesinde belediyemizin vermiş olduğu kıymetli katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin eğitimine katkı sunmayı hedeflediğimiz örnek projemizde belediyemizi her zaman yanımızda bulduk. İlerleyen süreçte de inşallah bu projenin hedef kitlesini artıracağız.” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür plaketi takdim eden  Arslan, sendikal çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Afyonkarahisar’a 2023 vizyonu çerçevesinde hizmet edebilmek için kolları sıvadıklarını belirten Zeybek, “Afyonkarahisar’ımıza daha fazla yatırım yapmak için gecemizi gündüzümüzü harcayacağız. Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında ki belediyecilik ruhunu şehrimizin gelecek vizyonunu halkımızla birlikte inşa edeceğiz. İlk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler hizmet ederken, iki hesabımızın olduğunun bilincindeyiz. Birincisi halka, ikincisi Hakk’a. Biz bu hesabı vermenin muhasebesini yapıyoruz.’’ dedi.