Afyon 1 Şubesi

BİR YETİM BİR DİLEK BİR YETİMHANE

BİR YETİM BİR DİLEK BİR YETİMHANE

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN, İDEA Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Mustafa YILDIZ '' Bir Yetim Bir Dilek Bir Yetimhane '' Başkanı, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No'lu Şube binasında bir araya geldiler.

İDEA Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Mustafa YILDIZ; Erol Battal Kız Yetimhanesi projesinde  bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. ZEYBEK'E teşekkürlerini iletti ve Son Mesaj'ı (Kur'an-ı Kerim ve Gerekçeli English Meali) takdim etti.

Başkan ZEYBEK; Böyle bir projenin içerisinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Projede emeği geçenlerden, maddi ve manevi desteklerinden önce tüm üyelerden Rabbim razı olsun. '' Dedi.

Afyonkarahisar 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN; '' Kıymetli katkılarından bazıları Başkanımız Mehmet ZEYBEK'e, Yoğun Programları içinde bizlere değerlerimizden ayıran İDEA Genel Başkanı Mustafa YILDIZ'a ve bu projede bulunan tüm dostlara teşekkür ettik. Çad da yapılacak olan Erol Battal Kız Yetimhanesinin bir belediye Belediye Başkanımızın muhterem babası '' Ali ZEYBEK '' ismini de yaşatacağız inşallah '' dedi.