Afyon 1 Şubesi

BİZ ÇALIŞACAĞIZ AFYONKARAHİSAR KAZANACAK

Afyonkarahisar 1 Nolu Şube ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kitap Okuma Projesi tarafından denetleneceği belirlenecek sınav bir katılımcıla yapıldı.

“Bütün kitap bir tek kitap daha iyi için oynandı” düsturu yola çıkılan ve bu yıl yarışmalı ödüllü Kitap Okuma Yarışmasının sınavı. Sınava merkezde okuyanlardan 5-6. Sınıf Kategorisi, 7-8. Sınıf Kategorisi ve Lise Sınıfı olmak üzere toplamda 2557 öğrenci katıldı.

Sınava hazırlık projesinde sınava hazırlanırken 8 sınavın başındaki ile iletişimde. Sınavda görev alanına sahip olmak destek gönüllü olarak bu etkin vermeleri dikkatlerden kaçmadı.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa Arslan; '' Toplumumuzda kitap okuyan insanlar çoğaldıkça, gelecekte gelişmek, eğitimden geçmek. Eğitim düzeyine yükselmekçe, doyumlu, yaşanmış insanların sayısı artar. Bu durumda bir ki, eğitim insanıken insan da anketler. Eğitimin temel aracı ise kitaptır. Kitaptan gösterim için, okumak için bu sistem için çok önemlidir.

Biz Afyonkarahisar kazanacak, kazanacak. Kaybedeni olmayan projemiz örnekliği, vadeden ve elde edilebilecek sonuçlarzdır. Örnek projelerimizle birlikte hizmete kullanıma, şehrimize, yokluğumuz devam ediyor.

5. Ödüllü Okuma Yarışmamızın sınavını bugün 8 Sınav merkezimizde, 158 salonuda, Gönüllü Gözetmen Öğretmenlerimizle 2557 Yarışmanın sınavıyla gerçekleştik.

Yarışma hamisi Belediye Başkanımız Sn Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Yalçin ;İl Milli Eğitim çalışanlarımız, idarecilerimiz, sorumluluğumuzun gözetmenlik görevlerine sahip olan öğretmenlerimizi en kalbi duygularımızla takdir ediyoruz." dedi.

Dereceye giren öğrencilerin hediyeleri 2021 Eylül ayı içerisinde yapılacak törenle kendilerine takdim edilecektir.

                                                                                            Mustafa ARSLAN

                                                                                 Eğitim Bir-Sen  Şube Başkanı