Afyon 1 Şubesi

ARZIN KALBİNE YOLCULUK: UMREYE GİDİYORUZ

ARZIN KALBİNE YOLCULUK: UMREYE GİDİYORUZ

Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube ile bir turizm ve seyahat acentası arasında Umre yolculuğu düzenlenmesi konusunda sözleşme imzalandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitimciler Birliği Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Abdullah ÇELİK, geçen yıl Afyonkarahisar’dan kutsal bölgelere umre ziyareti için organizasyon düzenlediklerini hatırlatarak, bunun yenisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. ÇELİK, “Bu örnek projeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz, bunu gelenek haline getirip devamından yanaydık. Şimdi yine bu organizasyon için çalışmaya başladık." dedi.
Bu yılki umre standardının geçtiğimiz yıl olduğu gibi yüksek olacağını ifade eden ÇELİK şunları söyledi:
Kabe’ye çok  yakın 750 metre mesafede  konaklama yapılacak. Sunulan hizmet de dolu dolu bir ibadet ortamı sağlamalarına imkan sağlayacak. Bu çalışmada bize hizmet sunacak turizm ve seyahat acentasına teşekkür ediyorum. Bu organizasyona üye ve üye yakınları katılacak. Kardeş ve dost kuruluşlardan yardım talebi alırsak, onlara da bu organizasyonda yer vermek için çaba göstereceğiz. Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyelerinden de katılmak isteyen olursa katılabilecekler.”