Afyon 1 Şubesi

Eğitim Bir-Sen İl Milli Eğitim Yöneticileri İle Buluştu

Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Yöneticileri istişare ve değerlendirme için bir araya geldi.

Toplantıya;

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, Şube Sekreteri Eralp Ekrem Geçe, Şube Başkan Yardımcıları Tevfik Öztürk, İbrahim Yıldırım, Şakir Gökhasan, Veysel Çıvgış

İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız

Fatih Akçil, Mevlüt Çınar, Musa Dinçgez

Şube Müdürlerimiz;

Hikmet Tuncer, İbrahim Erdem Gülcü, Abdullah Kaya, Hakan Yıldırım, Medeni Buğra, Hayati Duman, Sezai Keklicek, Ahmet Aksoy, Mustafa Günay

Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcımız;

Mehmet Bayrak,

Eğitim Müfettişimiz Yusuf Turhan

Eğitim Müfettiş Yardımcılarımız; Ali Yalçın, Halil Hakan Kayır’a katıldılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi; Afyonkarahisar’da eğitim alanında güzel bir ekip çalışması yürüttüklerini, bu yıl daha güzel neticeler elde etmek için gayret eden yönetim kademesinden başlayarak tüm eğitim çalışanlarına müteşekkir olduğunu belirtti.

Eğitim ve eğitimde karşılaşılan problemlerle ilgili sundukları çözümler, katkılardan dolayı Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan’a teşekkür etti.

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan; “Eğitim Bir-Sen olarak sendikal mücadelenin asıl gereklerini yerine getirmekle beraber, eğitim çalışanları özelinde memleketimize ve milletimize hizmet üretmek şuuruyla sendikal sınırların ötesinde örneklik teşkil eden projelere, hizmetlere imza atmanın iftiharını yaşıyoruz.

Eğitimin tüm bileşenleri ile birlikte, sorunlardan beslenenlerin aksine çözümlerle büyüyor, paydaşlarımızla iştişare ile hareket ediyoruz. Bu durum çalışmalarımızı bereketlendiriyor, buna böyle inanıyoruz.

Programımızı teşrif eden tüm idarecilerimize, müfettişlerimize katılım ve katkıları için teşekkür ediyor, Rabbimizden muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.