Afyon 1 Şubesi

EĞİTİM BİR-SEN'E AK KADINLARDAN ZİYARET

AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal ve beraberindeki  AK Kadınlar Eğitim-Bir Sen ‘i Ziyaret etti:

 

 

AKPARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu ÖZKAL, Orman ve Su İşleri Bakanımızın eşi Hatice EROĞLU, AKPARTİ Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda ERTÜRK, Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım ÇENGELCİ sendikamızı ziyaret ettiler. Ziyarette EĞİTİM BİR-SEN Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Esma KARAKAŞ ve yönetim kurulu üyeleri ile MEMUR-SEN'e bağlı sendikaların kadın kolları başkanları da hazır bulundu.Ziyarette eğitimle ilgili sorunlar dile getirildi.

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengelci Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen’i ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Esma Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Memur-Sen'e bağlı sendikaların kadın kolları başkanları da hazır bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette gündeme dair ve eğitim ile ilgili konular masaya yatırıldı.