Afyon 1 Şubesi

ARZIN KALBİNE YOLCULUK: UMREYE GİDİYORUZ.

ARZIN KALBİNE YOLCULUK: UMREYE GİDİYORUZ

Sağladığı kolaylıklarla sendikal faaliyetlerde öne çıkan bunun yanında sosyal faaliyetleriyle de fark oluşturan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu şubesi olarak, “Umreye gidiyoruz” kampanyasıyla üyelerimize ve üyelermizin birinci derece yakınlarına bir kolaylık daha sağlıyoruz.

Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube ile Şeneller Turizm ve Seyahat Acentası arasında Umre yolculuğu düzenlenmesi konusunda sözleşme imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitimciler Birliği Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN, 5 yıldır Afyonkarahisar’dan kutsal bölgelere umre ziyareti için organizasyon düzenlediklerini hatırlatarak, bunun yenisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. ARSLAN, “Bu örnek projeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz, bunu gelenek haline getirip devamından yanaydık. Şimdi yine bu organizasyon için çalışmaya başladık." dedi.

Bu yılki umre standardının geçtiğimiz yıl olduğu gibi yüksek olacağını ifade eden ARSLAN şunları söyledi:

 22 Ocak 2019 tarihinde başlayacak umre ziyaretinde, kutsal topraklara yolculuk edecek olan üyelere ve yakınlarına kolaylık sağlandığını söyleyen Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN, üyelerimizin tanışması ve kaynaşması, vakitlerini daha verimli geçirebilmesi amacıyla da sosyal projeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da en uygun imkanlarla üyelerimizin umre ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için çaba gösteriyoruz. Üyelerimiz için kolaylıklar ve avantajlar sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.