Afyon 1 Şubesi

YAKILAN KOLTUK TÜRK EĞİTİM-SEN İL YÖNETİMİNİN BECERİKSİZLİĞİNİ KAPATIR MI?

            Beceriksizliklerini kamufle etmek isteyenlerin şov yapmaktan başka seçeneği olmaz.  Sendikacılığı beşli çetelerle millete tuzak kurmak, Ergenekon zihniyetine maşa olmaktan ibaret zannederek, üyelerine yönelik ciddi hiçbir faaliyette bulunmayan sözde sendikalar ve sözde sendikacılar beceriksizliklerini kamufle etmek için yaptıkları çıkışlarla kamuoyunda gündemde kalmak istiyorlar. Sendikacılık adına üyelerine ciddi hiçbir hizmet sunamayanlar tembelliklerinin ve beceriksizliklerinin faturasını komik duruma düşerek ödemek gibi hazin bir sonu yaşıyorlar.

 

            Eğitimbir-Sen’in Üyelerine Dönük Etkili Çalışmaları Bu Sonucu Ortaya Çıkarmıştır.

            Türkiye genelinde ve Afyonkarahisar’da açık ara farkla yetkili olan Eğitim Bir-Sen olarak biz dersimize iyi çalışıyor, üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak adına gerekli çalışmaları vaktinde ve planlayarak yapıyoruz. Bu anlamda yöneticilik sınavlarına hazırlık aşamasından itibaren üyelerimizi kurslarla yöneticilik sınavına hazırladık, kaynak kitapları temin ederek üyelerimize dağıttık, kurs süreçlerinde deneme sınavları yaparak işimizin ciddiyetinin gereğine uygun tüm çalışmaları yaptık. Sınavlar sonuçlandıktan sonra yaptığımız istişare toplantılarıyla tüm üyelerimizi bir araya getirerek tercihleri hususunda rehberlik hizmeti verdik. Etkili çalışmalarımız neticesinde Türkiye geneli yapılan müdürlük sınavında Türkiye birincisini Afyonkarahisar’dan çıkardık. Yapılan son müdür atamalarında okul müdürü olanlar Türkiye birincisi olan üyemiz ve onun gibi yazılı sınavda yüksek puan alan diğer arkadaşlarımızdır. Ortadaki bu hakikatlere rağmen müdür olarak atanan tüm arkadaşlarımızla ilgili kullanılan çirkin ifadeleri, kem söz sahibine aiittir diyerek sahibine iade ediyoruz.

                Müdür Olarak Atanan Tüm Arkadaşlarımızı Kutluyor, Başarılar Diliyoruz.

            Son yapılan müdürlük atamalarında müracaatta bulunan 87 yönetici adayının 68’inin Eğitim Bir-Sen üyesi olması, yaptığımız bu çalışmaların sendikamız ve üyemiz olan kardeşlerimiz adına güzel bir neticesi olmuştur. Son yapılan müdürlük atamalarında müracaat edenlerin %78’inin Eğitim Bir-Sen üyesi olduğu bir tabloda, “Neden bu kadar çok Eğitim Bir-Sen üyesi atandı?” diye sormak olsa olsa bir şaşkınlık ya da katıksız bir cehalet gereğidir.

            Güya bir eğitimci oldukları halde akılları ve kabiliyetleri yakmaya, vurmaya, kırmaya endeksli, sözde sendika yöneticileri ülkemizin aydınlık yarınları adına genç nesillere nasıl bir ufuk çizebilirler? Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

 

                                                                                                                                               ABDULLAH ÇELİK

                                                                                                                                    Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar

                                                                                                                                            1 Nolu    Şube Başkanı