Afyon 1 Şubesi

EĞİTİM BİR SEN İL DİVAN TOPLANTISI ÖĞRETMENEVİNDE YAPILDI

EĞİTİM BİR SEN İL DİVAN TOPLANTISI ÖĞRETMENEVİNDE YAPILDI

                Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar İl Divan Toplantısı Öğretmenevin’de yapıldı. Yapılan toplantıya; İl ve İlçe yönetimleri katıldı.

                Eğitim Bir Sen kazanımlar ve tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan programda açılış  konuşmasını  Eğitim Bir Sen 1 nolu şube Başkanı Abdullah ÇELİK yaptı.Kazanımlarımızı ek ödemenin alınması ve diğer özlük hakları çerçevesinde değerlendirirken,asıl kazanımlarımızın demokratikleşen ve puslu havalardan kurtulan ülkemizde başörtüsü,4+4+4 yeni eğitim sistemi,seçmeli Kur’anı kerim, Hz.Peygamberin Hayatı ve Temel dini bilgiler dersleri olduğunu ifade etti. Etkisi ve yetkisiyle güçlü olan Eğitim Bir-Sen’i bu konumunu Afyonkarahisar’da 4000 üye sayısına ulaştırarak taçlandırılması hedefinde çalışmalara hız verilmesini ifade eden Abdullah Çelik bu konuda Eğitim Bir-Sen camiasına,her birini  kardeşlik şuuruyla kucakladığımız tüm Eğitim Bir-Sen  mensuplarına olan güvenini belirtti.

               Katılımcıların değişik konularda söz almasıyla devam eden toplantıda eğitim ve eğitim sorunları ,eğitimcilerin sorunları masaya yatırıldı.

               Şube müdürlüğü sınavına genel merkezimizin hazırlamış olduğu kitapların dağıtımı ve Pazar günü Şemsettin Karahisar o.o unda başlayacak olan Şube müdürlüğü sınavı hazırlık kurslarıyla ilgili bilgiler verildi.Hayırlara vesile olması temennisiyle toplantıya son verildi.