Afyon 1 Şubesi

DEV PROJENİN KİTAPLARI DAĞITILDI

 

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi iş birliğinde yedincisi düzenlenen 'Kitap Okuma Yarışması' için Afyonkarahisar Belediye tarafından temin edilen kitaplar, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren okul müdürlerine teslim edildi. 

Eğitim Bir Sen Afyo n 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lisedeki çıkışındaki okuma alışkanlığını sürdürme amaçlı düzenlenen yarışma, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleşiyor. 

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN; Yaşamanın yaşadığı büyük bir afet nedeni ile büyük katılımlı bir kitap dağıtımını kullanmak istemedik. Sınırlı sınırlı okul müdürlerimiz ile dağıtım operasyonumuzu yürüttük. Ç ıktığımız bu yolda, ev sahipleri ve ülke ki, insanların en umutlusu insanlığa ev sahipliği yapandır düsturu ile yol yürütüyor, öğretmenlerimizin sonuçlarını azaltma, eğitim/öğretime katkı sunmak, ilkelerin ve gelecek nesillerimizin milli manevi değerlerine göre yol yürümeleri için bir kullanım temellerini 7 yıl önce yine hep birlikte attık. Allah'a hamdolsun bugün geldiğimiz nokta 7.yılda tbugün dağıtılacak olan 9 000 kitapla beraber 5 9 000 kitap bu proje kapsamında oku llerimizin kütüphanelerine ulaşmış olacaktır . Oradaki uçaklara ölçmelerinin zihin dünyalarına, gönüllerine ulaşacak şekilde İnşALLAH yerlerini bulur. 

Eğitim Bir Se n 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lise düzeyindekiler , hem okuma hem de yazma kültürü yetiştirme amaçlı düzenlenen Kitap Okuma Yarışması, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleşir. Her kategorinin birincilerine notebook , ikinci ve yine üçüncülerine tablet hediye edilecek. Ayrıca her kategoride ilk 40'a giren toplam 120 adet bisiklet hediye edilece k. Yüzlerce kupanın ödüllendirildiği kazananları olmayan bir yarışma düzenliyoruz.Eğitimi önemsiyoruz, Sağ olsun Belediye Başkanımız, sosyal sorumlulukla ilgili mutlu proje konusunda kapıyı çalıyor, bizden desteğini esirgemiyor. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze değerli katkıları için teşekkür ediyorum. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitim çalışanı kardeşlerimize de emekleri için hassaten teşekkür ediyorum . dedi .