Afyon 1 Şubesi

TEDAVİ GÖREN GAZZELİ KARDEŞLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ GAZZELİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

 

 

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi Başkanı Abdullah ÇELİK ve yönetim kurulu üyeleri, Siyonist İsrail’in Ramazan ayı boyunca ve sonrasında ölüm kustuğu, soykırıma tabi tuttuğu Gazze’den, Türkiye’ye tedavi için getirilen yaralıları Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Gazze’den tedavi için gelen Müslümanlar, Türkiye’ye ve Türkiye’ deki Müslümanlara, Kudüs başta olmak üzere Filistin davasına sahip çıktıkları için teşekkürlerini ifade ettiler. Ziyaret esnasında Gazzeli Müslümanlar Mavi Marmara’nın mazlumların sesini duyurmak hususunda önemini belirtti. Bunun üzerine Eğitim Bir-Sen üyeleri Mavi Marmara’nın,  mazlumların akan göz yaşı son bulana kadar yoluna devam edeceği iradesi beyan etti.  Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Başkanı Abdullah ÇELİK, Gazzeli Müslümanlarla kardeşliklerine vurgulayarak, Siyonist İsrail’e karşı verilen mücadelenin aynı zamanda bizim adımıza verilen bir mücadele olduğunu ifade etti.

Ziyaret, Eğitim Bir-Sen Kurucu Genel Başkanı merhum M. Akif İNAN’ın Kudüs için yazdığı mısraları hafızalarda tazelerken, başlattığı kutlu yolculuğun hedefine ulaşmak için çizgisinde kararlılıkla devam ettiği gerçeğini perçinledi.

Mescid-i Aksa’yı gördüm düşümde 
            Götür müslümana selam diyordu 
            Dayanamıyorum bu ayrılığa 
            Kucaklasın beni İslâm diyordu

                           M.Akif İNAN